Tjejringen kan tyvärr inte ta emot fler medlemmar för tillfället. Hemsidan har bytt ägare och ombyggnad kommer att ske inom kort. Men passa på och besök alla sidor som är med i ringen redan!

Just nu finns medlemmar i nya Tjejringen. Hemsidorna i Tjejringen är på svenska och alla har det gemensamt att de är tillverkade av tjejer/kvinnor i alla åldrar. Du kan välja mellan att klicka på "Nästa"-länken i den Tjejringsruta som ska vara lätt att hitta på varje medlemssida. Du kan också gå in på någon av de olika kategorierna nedan, gå igenom alla sidorna eller söka efter något speciellt.

Här anmäler du din egen sida till nya Tjejringen och här finns de senast inlagda medlemmarna.

Ändra dina uppgifter i Tjejringen gör du längre ner på sidan.

Tjejringen startade den 20 mars 1997 och är en av de första och största svenska webringarna. I månadsskiftet april/maj 2001 startade Tjejringen om från början med ett helt nytt ringsystem. De drygt 500 medlemmar som fanns i den gamla ringen fick anmäla sig på nytt till det nya systemet. De fem sist inlagda sidorna hittar du längre ner på denna sida. På så sätt kan du lätt hitta nykomlingarna. Den gamla ringen kommer att tas bort helt så småningom. Här hittar du de gamla medlemssidorna. De kommer inte att uppdateras längre.

Det är mycket viktigt att du ändrar uppgifterna i ringen om din hemsida flyttar eller av annan orsak inte går att hitta. Vi måste alla hjälpas åt att hålla ringen hel!Nya sidor i Tjejringen:


Under rubriken Fri företagsamhet listas kvinnliga företagare. De sidorna är inte med i själva webringen utan finns bara på sidan Fri Företagsamhet.

Ny på Fri-sidan:

Busiga smycken: Vill du skämma bort dig själv eller en vän med ett vackert smycke? Här kan du hitta det du söker! Här finns unika handgjorda armband, ringar, halsband och annat smått och gott. Jag gör även smycken enligt dina önskemål. [2005-06-05]

Stallkatten erbjuder bland annat tarot och reikihealing, kristallkurser och kattråd, korrekturläsning och snart även kraniosakral-behandling. [2005-06-05]