Nytt-sidan
Information om Tjejringen
Tjejringens medlemmar
Prata - mailinglista mm
Debattforum
Jobb
Mycket att läsa
Special - blandad kompott
Trading och teknisk analys
Lån och privatlån
Spelavdelning
Bingo
Om cancer
Vykort i massor
Surfa iväg
Tack-sidan

Använd snabbmenyn ovan för att navigera mellan sidorna på denna avdelning.

Ekonomiböcker
Här hittar du ekonomiböcker och recensioner. [2010-04-27]

Mögelsanering
Det här är en sida om mögelsanering och fuktskador. Det finns del läsning och tips som är bra att tänka på. [2010-04-27]

Vägglöss
Läs mer om vägglöss och ohyra och hur det påverkar oss. [2010-04-27]

Marinas krönikor
Ett gäng blandade krönikor. [2002-02-25]

Donna Mobile
Chris Hilli har gort en imponernade och rolig sajt om svenska damorkestrar från 40-, 50- och 60-talet.

Spelet som upprör
25-åriga Michael Kohn från USA har råkat i onåd hos den svenska moralmaffian pga sitt horhus-spel. Men är det så farligt egentligen?

Halflife - är det något för tjejer?
Ja, det hävdar 14-åriga Frida bestämt. Blod, skjutvapen, flygande kroppsdelar = en helkväll!!

Helena Looft, författare
Helena har gett ut tre böcker och är mitt uppe i arbetet med den fjärde. Men hur kom det sig att hon bestämde sig för att bli författare?

Fredrik Lindström - inte bara rolig
Han har haft ett hektiskt år med idel succéer. Nu är Fredrik aktuell i filmen "Vuxna människor" på bio och med nya CD:n Matapa, som handlar om skolbespisningstanternas inverkan på vardagskulturen och mångfalden.

Det oförlåtliga brottet som stympad penis
I mina drömmar finns hon där. Hon, som skulle låta mig få sy den vackraste brudklänningen någon någonsin skådat. En klänning, som bara hon skulle få bära. På söndagsmornarna skulle jag väcka henne med frukost på sängen som ett bevis på hur mycket jag älskar henne, för att sedan krypa ned tätt intill henne och berätta dåliga anekdoter om Gustav III.

Skrota dagens sjuka kvinnoideal!
En debattartikel av signaturen Victori@.

Anton Axel Renfors
hade bråttom ut i livet. Vattnet gick redan efter 23 veckor och mamma Ingrid tillbringade sju veckor i sängläge innan Anton till slut sa ifrån.
Han sparkade ut en fot och kom till världen genom akut kejsarsnitt, tio veckor för tidigt.

I've got mail!
Sedan Leena lade ut sin hemsida på Internet har hon fått många mail med glada tillrop om en trevlig sajt. När sidorna funnits på nätet i ungefär ett år summerade hon antalet brev från okända män och grupperade dem i tre högar: ”Normalhögen”, ”Puckohögen” samt ”Du kan vara en idiot men jag är inte riktigt säker-högen”.

iNTERNET-LEDA [en skröna i tiden]
Ett stråk av Internet-leda sveper över landet för närvarande. Spridda skurar av apati, självrannsakan och förtvivlan föjer i dess spår. Situationen i de drabbade områdena betecknas som stabil, dvs varken kritisk eller katastrofal.

ICQ-flirten
Mica berättade att han var ensamstående pappa till en son på nio, vilken han fått vårdnaden om hux flux för två år sedan då hans ex-hustrus nya pojkvän hade skurit halsen av sin kompis, mitt framför ögonen på sonen.
Efter ett tag började han tala om kärlek men Leenas intuition klämtade lika högt som klockorna i Lunds domkyrka. Varför?