Nytt-sidan
Information om Tjejringen
Tjejringens medlemmar
Prata - mailinglista mm
Debattforum
Jobb
Mycket att lsa
Special - blandad kompott
Trading och teknisk analys
Ln och privatln
Spelavdelning
Bingo
Om cancer
Vykort i massor
Surfa ivg
Tack-sidan

Anmäl din sida Viktigt! In English
Grafik Animerat Gammal grafik

Tjejringen

innehåller hemsidor gjorda av tjejer/kvinnor. Det betyder dock inte att sidorna bara är intressanta för kvinnor - tvärtom! Jag är övertygad om att de flesta kan nog hitta något intressant här.

En webring är en sammanslutning av hemsidor som har något gemensamt. Den symbol du hittar längst ner på denna sida finns även hos de andra medlemmarna i ringen. Genom att välja "nästa sida" förflyttas du vidare i ringen och kommer till slut tillbaka till ditt startställe. Varje hemsida i ringen har också länkar åt andra håll, så det kan ta ett bra tag att vandra runt ringen om du vill undersöka allt!

I Tjejringen hittar du...

  • hemsidor på svenska
  • hemsidor gjorda av tjejer/kvinnor
  • inte bara länkar
  • olika teman och innehåll men
  • alltid hög kvalitet!

Tjejringen består i huvudsak av personliga hemsidor gjorda av tjejer i skiftande åldrar. Här hittar du hemsidor av olika slag, gjorda av människor med olika bakgrund och intressen. Det finns oerhört mycket att titta på och låta sig roas, inspireras och fascineras av. Alla hemsidor är på svenska, flera har också en engelsk version.

Nu har Tjejringen utvecklats till mycket mer än "bara" en webring - vi är ett nätverk! Här får du kontakt med tvillingsjälar runt om i landet och lär känna människor på platser du inte visste fanns. De som säger att Internet isolerar och fördummar har inte varit hos oss! Tjejringen skall vara en inspirationskälla både för medlemmarna och andra som tittar in. Vi vill vara det bästa alternativet för nätsurfaren som söker bra hemsidor på svenska.

Ett grundkrav för att bli medlem i Tjejringen är att hemsidan innehåller eget material. Det skall finnas mer än namn, adress och långa listor med länkar! Om innehållet består av grafik, reseberättelser, barnkorsord eller knypplingsmönster spelar ingen roll. Eftersom vi vill hålla en hög kvalitet på sidorna i Tjejringen sker en högst subjektiv bedömning av anmälda sidor och det finns ingen garanti för att just din sida kommer med.

Rent kommersiella sidor hittar du inte i Tjejringen. De finns under rubriken Fri företagsamhet.


Vill du bli medlem i Tjejringen? Fyll i formuläret. Frågor besvaras av Marina. Skriv gärna ett par rader i vår gästbok eller tyck till på debattsidan innan du fortsätter din färd! Känn dig hjärtligt välkommen tillbaka - det tillkommer nya sidor hela tiden! Nytt-sidan uppdateras varje vardag. Där hittar du Ringmosters tankar och funderingar tillsammans med rykande färska Internettips.