Bo billigt i London

Ashlee House är ett prisvärt hotell i hjärtat av London, två minuters promenad från Kings Cross. Det drivs av två irländska systrar som startade Ashlee House efter en långresa genom Europa och Asien. De visste vad de själva saknade på sin resa och ville därför öppna ett eget ställe för andra ryggsäcksresenärer; ett ställe som erbjöd mer än bara övernattning.

Ashlee House har rum för 1-16 personer. Det innebär att du kan boka familjerum även om din familj inte består av två vuxna och två barn. Perfekt också för fotbollslaget, kompisgänget och syjuntan.

Ashlee House har öppet dygnet runt. Här finns gratis förvaring av bagage och värdesaker samt Internetaccess. Frukost och lakan ingår, liksom tillgång till kök för självhushåll.

Rabatter för Tjejringens besökare:

London midweek i sovsal (ej fre-lör)
£35 per person:
Tre nätter inklusive frukost.

London Family Break (ej fre-lör)
Fyrabäddsrum: £128 för två nätter
Sexbäddsrum: £192 for två nätter
Priserna gäller per rum inklusive frukost.

Veckopris, sovsal (nov-mars):
£80 per person/vecka.
I veckobokningen ingår frukost och en timmes gratis internet-access.

På alla andra bokningar får du 10% rabatt.

           

Ashlee House
261-265 Grays Inn Road
London WC1X 8QT, England
Tel: +44 (0)20 7833 9400
Fax: +44 (0)20 7833 9677<< Se bilder från Ashlee House >>

OBS! Du bokar direkt hos Ashlee House. Vid bokningen måste du ange Tjejringen som referens för att få önskad rabatt! Var också noga med att ta reda på vilken typ av rum (antal bäddar) du har bokat så du inte blir överraskad när du kommer fram.

Har du redan bott på Ashlee House? Maila mig och tala om hur det var!

För att få rabatten måste du alltså, när du bokar, ange Tjejringen och vilken typ av rabatt du vill ha. Rabatten gäller alla, inte bara medlemmar i Tjejringen eller tjejer. Du måste också skriva ut och ta med en nedan. Den ska du lämna till Ashlee House. Kupongen fnns även som pdf-fil här.
Kupong


Sök och jämför billiga hotell London

Reseguide till Reeperbahn och Hamburg
Frågor? Maila Marina